NPU BASIS & PLUSS

Plussbasis 4
15.01.2021
Tekst: NPU
Både Basis og Pluss-medlemskapet gir tilgang til eksklusive ressurser for medlemmer med profil under Min side. Her vil du også få oversikt og kontaktdata til kolleger i bransjen som er registrerte medlemmer. Ved å oppgradere til pluss-medlemskap og får du i tillegg tilgang til en årlig syndikert publikumsundersøkelse til en pris alle kan ha råd til!

Hva får du ut av pluss-medlemskapet?

  • eksklusiv deltakelse i «Kulturmonitor», en årlig undersøkelse som vil vise publikumsutviklingen i kultursektoren, med dashboard rapportering.
  • i 2021 vil plussmedlemmene kunne bidra til utforming av spørsmål og analyse-uttak i den syndikerte publikumsundersøkelsen, slik at den blir mest mulig relevant for ditt publikum. Spørsmålene vil deretter gå igjen fra år til år.
  • Anledning til å delta i analysenettverk med faste møteplasser.
  • Eksklusiv tilgang til analyseressurser som spørreskjema etc.

Kulturmonitor vil gi din organisasjon et styrket beslutningsgrunnlag for publikumsutvikling. Samtidig vil du kunne sammenligne din institusjons resultater mot resten av bransjen. Og kanskje oppdage nye muligheter og områder for publikumsutvikling?

PS: Første mulighet til å bli Pluss-medlem vil være ved å oppgradere ditt Basis-medlemskap på NPUs nye hjemmeside som lanseres 28 januar.


Ikke nøl med å kontakte NPU-teamet hvis du har spørsmål!

Registrer deg som basis eller pluss-medlem